Demolition complete!

All the old walls inside the new lab space were cleared, now it is one big empty tidy room. The next step is to excavate a long trench down the middle. It is needed to give extra vertical space for dilution refrigeratoros.

The door at the end of the room opens to the street. It will become a glass door, and a long window will be cut out to the right of it. So we will have daylight! Below is a shot looking back from the door. Thanks to Wilson Architects for these images.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s